Επίσημα κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς – News.gr

Επίσημα κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς – News.gr


Ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» για τον τρόπο επιστροφής των εισιτηρίων

Με απόφαση της UEFA έγινε επίσημα γνωστό ότι το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League, μεταξύ Ολυμπιακού-Γουλβς που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο λόγω κοροναϊού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ανακοίνωση σχετικά με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς. Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια.

Η ανακοίνωση – ενημέρωση του Ολυμπιακού για την επιστροφή των εισιτηρίων:

Ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Γουλβς. H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa League απέναντι στη WOLVES που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 12/3 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτήκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους με τους παρακάτω τρόπους:

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους, από Τρίτη 10/3 έως Πέμπτη 12/3 με ώρες 10:00 – 18:00. Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή, απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας μας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr), δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 12/3/20 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα την οποία χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων. Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες που ακολουθούν οι εκδότριες τράπεζες των καρτών.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από χορηγούς, συνεργάτες και κλπ της ΠΑΕ, θα πρέπει να επιστρέψουν τα εισιτήρια εκεί που τα προμηθεύτηκαν.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 12/3.»

Σχετικά Tags

Γουλβς Ολυμπιακός Europa League

Source link

Comments & Reviews

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*